Sosyal Medya

Güncel

Savaşın ama ‘barış istiyoruz’ deyin!

PKK’nın Doğu ve G.Doğu’da yaptığı toplantılarda, alenen savaş çağrıları yapılıyor ve halka, “Savaşın ancak gittiğiniz yerlerde ‘Biz barış istiyoruz’ deyin” mesajları veriliyor.



Terör örgütü PKK’nın mahallelerde yaptığı savaÅŸ toplantılarının ses kayıtlarına Yeni Akit ulaÅŸtı. Çözüm sürecini silahlanmak ve militan toplamak için kullanan terör örgütü PKK’nın Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaptığı örgüt toplantısında alenen savaÅŸ çaÄŸrısı yapılıyor. Siyasi uzantısı HDP ile Ä°stanbul’da sözde barış mitingleri düzenleyen PKK, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu illerinde yaptığı mahalle toplantılarında ise “sonuna kadar savaÅŸ” mesajları veriyor.  

“KÜRTLERÄ°N OLDUÄžU HER YERDE SAVAÅž OLACAK”

PKK’nın Lice’de yaptığı örgüt toplantısında, örgüt üyelerine ve sempatizanlarına nerede nasıl davranacaklarına iliÅŸkin talimatlar da veriliyor. Terör örgüt yöneticisi konuÅŸmasında ÅŸu ifadeleri kullanıyor: “Gerillalarımız ölüyor ama hepiniz kendi yaÅŸamınıza öncelik tanıyorsunuz. 100 araba hükümete stop edin. Ne olacak. Hiç bir ÅŸey yapamıyorsanız ışık kapatın, teneke vurun, onlar psikolojik olarak giderler. Devrim sürecidir. Devrimin sonu arkası yoktur. Mücadelemiz hep beraber. SavaÅŸla yaÅŸamayı bilmemiz gerekiyor. Bundan sonra Kürdistan’da ve Kürtlerin olduÄŸu her alanda savaÅŸ olacak. Åžu an artık halkların savaşı olacak.”

SAVAÅžACAKSINIZ AMA ‘BARIÅž Ä°STÄ°YORUZ’ DÄ°YECEKSÄ°NÄ°Z”

Terör örgütü yöneticisi konuÅŸmasında, örgütün sinsi taktiÄŸini de ÅŸu sözlerle dile getiriyor: “Kürdistan’ın özgürlüÄŸü için savaÅŸacaksınız ama ‘biz savaÅŸ istiyoruz’ demeyeceksiniz. GittiÄŸiniz, konuÅŸtuÄŸunuz her yerde ‘Biz savaÅŸ istemiyoruz, barış istiyoruz’ diyeceksiniz. ‘Bu ölen kardeÅŸlerimiz için bir protestodur’ diyeceksiniz. ‘Suruç’ta 33 kardeÅŸimizin mücadelesine yöneliktir’ diyeceksiniz. Bu eylemleri her yerde yapacağız. Kürtlerin yaÅŸadığı her yerde eylem yapacağız. Kendinize gelin kendinize. Tek başına olsanız hiç bir ÅŸey yapamazsınız. Ezer geçerler. Burada on kiÅŸi de olsa aynıdır, beÅŸ bin kiÅŸi de olsa aynıdır. DüÅŸman kimseye müdahale edemez.”

MAHALLE SAVAÅžLARINA HAZIR OLUN”

“Herkes toprağına sahip çıksın” diyen örgüt yöneticisi, “Sizin gidecek hiçbir yeriniz yok, nereye gideceksiniz. BilemediÄŸin her yerde savaÅŸ var. Herkes öz savunmasını yapsın. Öz savunma nedir? Reflekstir yani. Örgütlü bir müdahaledir. Kendi ailelerinizi koruyamıyorsanız nöbetçi bırakın. Kendi mahallenizi güvenliÄŸe alın. Herkes kendi sokağının güvenliÄŸini alsın. Bunu da mı yapamıyorsunuz. Önümüzdeki süreçte bu yaÅŸanacak. Mahalle savaÅŸları, alan tutmalar ve ÅŸehir tutmalar olacak. Bundan sonra daÄŸlarda savaÅŸ olmayacak. DaÄŸlar bizim sırtımızı dayadığımız yerlerdir. DaÄŸlar bizim okullarımızdır. Bizim kültürümüzdür. Bizim tarihimizdir. Bundan sonra savaÅŸ yerde olacak. Herkesin bunu iyi bilmesi gerekiyor. Kendinizi ona göre hazırlayın. Kendinizi örgütleyin ve güçlendirin” ifadelerini kullanıyor.

TÜRK DEVLETÄ°NE YAÅžAMA HAKKI YOK”

Terör örgütü yöneticisi toplantıya katılan örgüt sempatizanlarının alkışları ve tezahüratları eÅŸliÄŸinde konuÅŸmasını ÅŸöyle sürdürüyor: “Herkes silahlansın ki öz savunmanı o zaman yapabilirsin. Bundan sonra Türk devletine yaÅŸama hakkı yok. Kim gelirse gelsin biz buradayız. Hiçbir sorun yok. Bu halkın gerillaları var. Ama sizin de kendinizi güçlendirmeniz gerekiyor. Bu gücün karşısında hiç kimse duramaz heval. Herkes düÅŸünsün ne yapabiliriz ne olacak. Tamam, yaÅŸamımıza devam edelim ama güvenliÄŸimizi de alalım. Bakın 33 insana onlar güvenliklerini almadılar. AKP herkesi öldürecek.”

BUNLARI YAPMAZSAN SANA OLACAK ÇOCUÄžUNA OLUR”

Terör örgütüne yardım etmeyenleri de tehdit eden örgüt yöneticisi, “Bunları yapmazsan sana olacak çocuÄŸuna olur. Kimse sanmasın ki devletle iÅŸ birliÄŸi yaparak rahat yaÅŸasın. Hainlere hayatı dar edeceksiniz. Kürt de olsa hain haindir. Devletle barış isteyenlere gerekeni yapın. Çocuklarıyla canını yakacaksın ki Kürdistan’ın çocuklarına ihanet etmesin. Ya Kürdistan’dan defolup giderler ya da devlete karşı bizimle olurlar. Devletle iÅŸ birliÄŸi yapan herkes haindir. Bunu böyle bileceksiniz. Herkes kimin nerede olduÄŸunu iyi öÄŸrensin. Kim devlete yanaşıyor öÄŸrensin. Önce uyaracaksınız. Haa anlamadı mı, o zaman anlayacağı ÅŸekilde gerekeni yapacaksınız. Bundan sonra kimseye acınmayacak” sözleriyle Müslüman Kürtleri hedef gösteriyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.